يکشنبه، 12 فروردين 1397

وقتی کودک گریه می‌کند، باید به سراغ او بروم؟

پرسش :

وقتی کودک گریه می‌کند، باید به سراغ او بروم؟

پاسخ :
بستگی به علت گریه‌ی او دارد. زمانی فرامی‌رسد که دیگر نمی‌توانید کودکتان را در بغل جمع کنید، چون او بزرگ‌تر و سنگین‌تر شده است. مهم‌تر از همه این‌که آموزش خوداتکایی و استقلال، نقش مهمی در رشد او دارد. بنابراین وقتی گریه می‌کند، چند لحظه صبر کنید تا متوجه شوید که چه مشکلی پیش آمده، اگر لازم باشد، می‌‌توانید آرامش کنید. بی‌رحمی است اگر بخواهید داد و فریاد و جیغ‌های جدی او را نادیده بگیرید. اما هرچه بزرگ‌تر می‌شود، به جای آن‌که بلافاصله و با عجله به سراغ او بروید، صبر کنید و پس از چند دقیقه سراغش را بگیرید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم هروقت به مهدکودک می‌رود، گریه می‌کند، چه‌کار باید بکنم؟

کودکم به خاطر دعوایی میان من و همسرم به وجود آمده، گریه می‌کند، چه کنم؟

چرا بچه‌ها گریه می کنند؟

کودک پیش دبستانی‌ام همیشه در پایان روز، بی‌دلیل گریه می‌کند. چرا؟

بهترین راه آرام‌کردن کودک پیش دبستانی‌ام که گریه می‌کند، چیست؟

کودک نوپایم هنوز هم گاهی گریه می‌کند. این حالت طبیعی است؟

وقتی کودکم پا به زمین می‌کوبد، گریه و جیغ می‌زند، چه عکس‌العملی نشان دهم؟

چرا هنگامی‌که سعی می‌کنم به کودکم کمک کنم، گریه می‌کند؟

کودکم هنگامی‌که پستانک ندارد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم بکنم؟

کودک نوپایم وقتی نمی‌تواند کاری انجام دهد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم انجام دهم؟