يکشنبه، 12 فروردين 1397

آیا اکنون که بچه دار شده‌ام بهتر نیست در خانه کار کنم؟

پرسش :

آیا اکنون که بچه دار شده‌ام بهتر نیست در خانه کار کنم؟

پاسخ :
اگر کار شما به گونه‌ای است که در خانه هم می‌توانید آن را انجام دهید، مطمئن باشید بهترین شغل دنیا را دارید. در وقت شما برای آمد و رفت به سرکار صرفه‌جویی خواهد شد و اوقات فراغت بیشتری دارید. مثلاً هنگامی‌که کودکتان بیمار است یا زمانی که دلتان می‌خواهد مدت زمان بیشتری در کنار کودکتان باشید.

البته، کار در خانه، مشکلاتی دارد. مثلاً کودک، حواس شما را در حین کار پرت کند یا رفت و آمد دوستان، یا خانواده، در کارتان وقفه ایجاد کند. اما این مشکلات در مقابل آسایش شما و کودکتان بسیار ناچیز است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چرا به عنوان یک مادر شاغل احساس می‌کنم، از عهده انجام هیچ‌کاری برنمی‌آیم؟

چه جور پرستاری برای کودکم مناسب است؟

چگونه می‌توانم زمان بیشتری را به کودکم اختصاص دهم؟

هنگامی‌که کودکم بیمار است، چگونه می‌توانم سر کار بروم؟

چگونه می‌توانم هم سرکار بروم و هم مادر موفقی باشم؟

زمان مناسب برای برگشتن به سرکار بعد از تولد نوزادم چه موقع است؟

بین پدر و مادر من و همسرم بر سر کودکم رقابت (چشم و هم‌چشمی) وجود دارد. چه کنم؟

روش مناسب برای کنارآمدن با دخالت مادربزرگ در تربیت کودک چیست؟