يکشنبه، 12 فروردين 1397

نگران هستم که محیط خانه افراد دیگر برای کودکم امن و بی‌خطر نباشد. چه کنم؟

پرسش :

نگران هستم که محیط خانه افراد دیگر برای کودکم امن و بی‌خطر نباشد. چه کنم؟

پاسخ :
البته طبیعی است که وقتی به خانه کسی می‌روید درباره امنیت کودکتان نگران باشید. نگذارید که نگرانی‌تان باعث شود که مهمانی شما خراب شود. اتفاقات را با دقت زیرنظر بگیرید، اما لحظات خوب خود و دیگران را با نگرانی‌تان خراب نکنید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

همیشه به کودکم می‌گویم «نکن»، چه کار می‌توانم بکنم؟

چه اقدامات امنیتی باید برای حمام‌کردن کودک انجام دهم؟

برای آگاه کردن افراد دیگر از مسائل امنیتی برای محافظت از کودکم، چه کنم؟

شنیده‌ام که روروئک‌ها خطرناک هستند، آیا حقیقت دارد؟

کودکم یاد گرفته بایستد، چگونه جلویش را بگیرم که به خودش آسیبی نرساند؟

هنگام خرید اسباب‌بازی برای کودکم باید به چه چیزی توجه داشته باشم؟

چه نکات امنیتی برای محافظت از کودک در خانه باید مراعات شود؟

بهترین راه در امان نگه‌داشتن کودکم چیست؟

چه اقدامات امنیتی باید در خانه برای کودکم انجام دهم؟