يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم در سن یک تا دو سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

پرسش :

کودکم در سن یک تا دو سالگی از انجام چه فعالیت‌هایی لذت خواهد برد؟

پاسخ :
همراه با هم کتاب بخوانید. در این مرحله بهتر می‌تواند کتاب را ورق بزند، اما مراقب باشید آن را خط‌خطی نکند. کودکتان را تشویق کنید و از او بخواهید با کتاب‌ها درست رفتار کند. در این سن او بسیار خیال‌پرداز است.

بنابراین وسایل جالب برایش تهیه کنید تا بازی‌های خیالی بکند. نقاشی و رنگ‌کردن، بهترین روش، برای مطرح‌کردن خودش است. بنابراین قلم مو و رنگ مخصوص کودک برایش تهیه کنید و یک پیشبند ضدآب به او ببندید و بگذارید سرگرم باشد. زیردستش هم چند تا ورق روزنامه روی زمین پهن کنید.

باید ظرف‌های پلاستیکی درب‌دار بخرید که رنگ از داخل آن بیرون نریزد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

در یک تا دو سالگی دوره رشد و تحول کودک نوپایم چگونه است؟

کودک نوپا در هجده ماهگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

آیا نشانه‌های استقلال، در کودک نوپا به وجود می‌آید؟

آیا کودک نوپایم آمادگی مداد دست گرفتن و رنگ‌آمیزی کردن را دارد؟

آیا کودکم آن‌قدر بزرگ شده است که از بازی‌کردن در پارک لذت ببرد؟

چه اسباب‌بازی‌های جدیدی به کودک نوپایم بدهم؟

چه فعالیت‌هایی برای کودک نوپایم مناسب است؟

در طی 12 تا 18 ناهگی، رشد و تحول کودکم چگونه است؟

چگونه بازی به کودکم کمک می‌کند تا چیزی را یاد بگیرد؟

به کودکم درباره مسائل جنسی باید چه بگویم؟