يکشنبه، 12 فروردين 1397

چه اسباب‌بازی‌هایی در سن سه - چهار سالگی برای کودکم مناسب است؟

پرسش :

چه اسباب‌بازی‌هایی در سن سه - چهار سالگی برای کودکم مناسب است؟

پاسخ :
خانه‌سازی، از جمله اسباب‌بازی‌های مورد علاقه‌ی کودکان و مناسب است. انواع پیچیده‌ترش برای چند سال دیگر، مناسب خواهد بود. هنوز هم ممکن است اسباب‌بازی‌های صدادار را دوست داشته باشد! نگاه‌کردن به کتاب، یک سرگرمی جذاب برایش محسوب می‌شود و آن‌قدر بزرگ شده، که بتواند به جای کتاب‌های مقوایی، کتاب‌های کاغذی داشته باشد.

پیشرفت و تحول مهارت‌های مربوط به دست بین سه تا چهار سالگی، مهارت‌های هنری حرکتی کودکتان به اندازه کافی پیچیده‌تر می‌شوند تا او از رنگ‌کردن، نقاشی‌کشیدن، مدل‌سازی‌کردن و چسباندن لذت ببرد. ممکن است از ظرافت‌ها و ریزه‌کاری‌هایی که می‌تواند انجام دهد، تعجب کنید. مهارت‌های حرکتی هنری موجب می‌شود کودک آزادی عمل و خلاقیت بیشتری داشته باشد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

کودکم در سن 4 - 5 سال از چه نوع گردش‌هایی لذت می‌برد؟

در سن 4 - 5 سال چه اسباب‌بازی‌هایی برای کودکم مناسب هستند؟

انجام چه فعالیت‌هایی در بیرون از خانه، برای گروه سنی 4 - 5 سال مناسب است؟

انجام چه فعالیت‌هایی، داخل خانه برای کودکم در سن 4 - 5 سالگی مناسب است؟

در سن چهار - پنچ سالگی رشد و تحول کودکم چگونه است؟

کودک در چهار سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

در سن سه تا چهار سالگی چه فعالیت‌هایی برای کودکم مناسب است؟

آیا کودک در سن سه - چهار سالگی، شخصیت ویژه‌ی خود را پیدا کرده است؟

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟