يکشنبه، 12 فروردين 1397

انجام چه فعالیت‌هایی، داخل خانه برای کودکم در سن 4 - 5 سالگی مناسب است؟

پرسش :

انجام چه فعالیت‌هایی، داخل خانه برای کودکم در سن 4 - 5 سالگی مناسب است؟

پاسخ :
با خانه‌سازی، می‌تواند مدل‌های پیچیده و تو در تویی بسازد. از بازی با وسایل مخصوص بازی‌های خیالی نیز لذت می‌برد. نقاشی‌کردن، رنگ‌آمیزی و مدل‌سازی هم به اندازه‌ی کمک‌کردن به شما در آشپزخانه، مثلاً در مخلوط‌کردن خمیر، سبزی پاک‌کردن، تزیین کیک و کمک در شستن ظرف‌ها برای او لذت‌بخش و سرگرم‌کننده خواهد بود.

یک صندلی بدهید تا روی آن بایستد و به او، یک پیشبند پلاستیکی ببندید تا هنگام ظرف‌شستن خیس نشود.

پازل‌ها، می‌تواند پیچیده و دشوارتر از قبل شوند، اما نباید خیلی مبهم و نامشخص باشند. اگر پازل درست و کامل از آب درنیاید، ناامید خواهد شد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

کودکم در سن 4 - 5 سال از چه نوع گردش‌هایی لذت می‌برد؟

در سن 4 - 5 سال چه اسباب‌بازی‌هایی برای کودکم مناسب هستند؟

انجام چه فعالیت‌هایی در بیرون از خانه، برای گروه سنی 4 - 5 سال مناسب است؟

در سن چهار - پنچ سالگی رشد و تحول کودکم چگونه است؟

کودک در چهار سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟

چه اسباب‌بازی‌هایی در سن سه - چهار سالگی برای کودکم مناسب است؟

در سن سه تا چهار سالگی چه فعالیت‌هایی برای کودکم مناسب است؟

آیا کودک در سن سه - چهار سالگی، شخصیت ویژه‌ی خود را پیدا کرده است؟

کودک در سه سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟