يکشنبه، 12 فروردين 1397

چگونه می‌توانم مطمئن شوم که مهدکودک مناسبی را انتخاب کرده‌ام؟

پرسش :

چگونه می‌توانم مطمئن شوم که مهدکودک مناسبی را انتخاب کرده‌ام؟

پاسخ :
قبل از ثبت‌نام، تحقیق خود را شروع کنید و به چند مهدکودک سر بزنید. تمام امکانات آن‌جا را در نظر بگیرید. مقدار فضای اختصاص داده شده به کودکان و وسایلی را که در اختیار آنان قرار می‌گیرد، مورد ارزیابی قرار دهید. درباره هزینه‌ای که باید پرداخت کنید و تعداد ساعت‌هایی که او در آن‌جا به سر خواهد برد، نیز تحقیق کنید.

لازم است سؤال‌های زیر را بپرسید:

• آن‌جا چگونه اداره می‌شود؟

• آیا از مادران هم انتظار می‌رود که کمک کنند؟

• آیا فعالیت‌ها و سرگرمی‌ها طبق اصول و قاعده هستند؟

• آیا کودکان برای انجام فعالیت‌ها گروه‌بندی می‌شوند؟

• آیا کودکان حق انتخاب فعالیت را دارند؟

• آیا آن‌ها را به گردش هم می‌برند؟

• آیا با دخترها و پسرها یکسان رفتار می‌شود؟

• با بی‌ادبی و شیطنت‌های کودک، چگونه برخورد می‌شود؟

• آیا خودتان مدیر و کارکنان آنجا را دوست دارید؟ کودکتان چطور؟ • آیا کودکان در آن محیط شاد هستند؟ در این مورد، احساسات غریزی، بسیار حائز اهمیت است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

وقتی کودکم به مدرسه می‌رود، خیلی خسته می‌شود، چه کار کنم؟

چگونه می‌توانم کودکم را برای رفتن به مدرسه آماده کنم؟

کودکم به مدرسه نمی‌رود، اما می‌خواهد بنویسد. چه کار باید بکنم؟

چگونه می‌توانم بگویم کودکم در مهدکودک یا مدرسه خوشحال و شاد است؟

مدرسه‌ی کودکمان را چگونه باید انتخاب کنیم؟

در مورد مهدکودک فرزندم، قوانین عملی وجود دارد که باید به آن‌ها پای‌بند باشم؟

چه کار بکنم وقتی کودکم در مهدکودک است دلش برایم تنگ نشود؟

آیا لازم است وقتی کودک می‌خواهد به مهدکودک برود، از پوشک گرفته شود؟

چگونه می‌توانم کودکم را برای رفتن به مهدکودک آماده کنم؟

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟