چهارشنبه، 31 مرداد 1397

اگر به خاطر اضطراب دوره آموزشی، کسی با خانواده بد رفتاری نماید، شرعاً چه حکمی دارد؟

پرسش :

اگر به خاطر اضطراب و استرس دوره ی آموزشی، کسی با خانواده مثلاً همسر و فرزندان بد اخلاقی و بد رفتاری نماید، شرعاً چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر حقوق واجب آنها را رعایت نکند، مرتکب گناه شده است.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

پخش موسیقی در محیط کار یا مغازه اشکال شرعی دارد یا نه؟

امر و نهی زنانی که حجاب کامل ندارند، چه حکمی دارد؟

هرگاه نهی از منکر باعث نگاه به زنان بی مبالات و آرایش کرده شود، آیا باز هم واجب است؟

به کارگیری لنز رنگی برای تغییر رنگ چشم چه حکمی دارد؟

با توجه به منع قانونی پیلینگ توسط آرایشگران؛ آیا انجام آن جایز است؟

اگر کسی مجوّز صنف خاصی را از دولت گرفته باشد، آیا می‌تواند در مغازه علاوه بر آن کار، کار دیگری نیز انجام دهد؟

اگر کسی تجربه و توان آرایشگری داشته باشد می‌تواند بدون مجوّز قانونی آرایشگری نماید؟

آیا آرایشگر می‌تواند در قبال دستمزدی که به او می‌دهند کار خود را کم یا زیاد ارائه دهد؟

اگر آرایشگری در کارش دچار اشتباه شود و کار مشتری را درست انجام ندهد، دستمزدش چه حکمی دارد؟

اگر مشتری بعد از رنگ کردن مویش، از رنگ موی خود ناراضی شود، هزینه رنگ مو و حق الزحمه آرایشگر بر عهده چه کسی است ؟

آیا پولی که مشتری به اجبار و با چانه زدن و ناراحتی می‌دهد حلال است؟