پنجشنبه، 15 شهريور 1397

نگاه به داخل بدن نامحرم

پرسش :

در صورتی که شکم بیمار توسط دستیار زن باز شود، با توجه به اینکه نظر به پوست و ظاهر شکم صورت نمی گیرد و بیشتر داخل شکم مشاهده می شود، آیا پزشک مرد می تواند به عمل بستن لوله ها بپردازد؟

پاسخ :
نگاه به باطن بدن زن و ظاهر آن فرقی ندارد و در هر دو صورت اگر ضرورت باشد، جایز است و در غیر این صورت، جایز نیست.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

مراجعه ی بیمار زن به دندان پزشک مرد جهت معالجات دندان پزشکی چه حکمی دارد؟

قرار دادن «نورپلانت» توسط پزشک مرد در صورتی که فقط سطح خارجی بازو مشاهده شود، چه حکمی دارد؟

آیا دکتر زن می تواند مرد نامحرم را ویزیت کند؟ (با لمس بدن)

آیا زن می تواند مرد نامحرم را حجامت کند؟

نگاه به جسد هم جنس و غیرهم جنس، مسلمان باشد یا غیرمسلمان تا چه حدی جایز است؟

آیا معاینه ی افراد غیر بیمار برای کنترل سلامتی آن ها، توسط پزشک نامحرم جایز است؟

آیا غیر از شوهر، نگاه کردن افراد دیگر به عورت زن حتّی پزشک، به طور مطلق حرام است؟

نگاه کردن پزشک زن به عورت زن دیگر و لمس آن در صورتی که معاینه ی آن به وسیله ی آینه امکان داشته باشد، چه حکمی دارد؟

آیا لمسِ بدن زن و نگاه کردن به آن توسط پزشک مرد هنگام معاینه، جایز است؟

آیا برای پزشک زن نگاه کردن و لمس عورت زن برای معاینه و تشخیص بیماری جایز است؟

آیا معاینه ی عورت افراد توسط یک مؤسسه ی نظامی جایز است؟