چهارشنبه، 15 اسفند 1397

پرسش :

کوبلنهایی با عکسهای زنان سر برهنه یا تصاویر رقاصی دسته جمعی که توسط خانمها بافته می شود، یا عکسهای مینیاتوری با همین مضامین یا بافتن فرشهایی با همین تصاویر، تهیّه، تولید و خرید و فروش و یا نصب آنها در منازل و خانه ها یا مغازه ها و محلّ کار چه صورت دارد؟

پاسخ :
در صورتی که مفاسدی بر آن مترتّب باشد جمیع موارد مذکوره آنها حرام است.

منبع: آداب و احکام کسب و کار / مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1391.