چهارشنبه، 15 اسفند 1397

پرسش :

آیا خرید و فروش با اشخاص بهائی که در ایران هستند جایز است؟ خوردن چیزهایی که به انسان تعارف می کنند، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
 به نظر ما بهائیها مالک نمی شوند، پس معامله با آنها باید با اجازه حاکم شرع باشد و اما خوردنیها و امثال آن اگر در تهیّه آنها مباشرت نمایند از خوردن و آشامیدن آنها اجتناب گردد.

منبع: آداب و احکام کسب و کار / مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1391.