دوشنبه، 20 اسفند 1397

پرسش :

شخصی در دور دوم طواف، شک می کند که آیا طواف را به نیّت منوب ٌعنه یا به نیّت خود آغاز کرده است؛ وظیفه او چیست؟

پاسخ :
احتیاط آن است که طواف را به نیّت منوب ٌعنه تمام کند، و پس از نماز، دو مرتبه آن را با نماز دیگر اعاده کند، در صورتی که خود را به عنوان نیابت در حجّ می بیند وإلّا باید عکس این را انجام دهد، یعنی طواف و نماز را برای خود تمام کند، سپس طواف و نماز دیگری را نیابتاً انجام دهد.

منبع: استفتائات حج و عمره / مطابق با فتاوای حضرت آیت ‌الله العظمی علوی گرگانی (مدظله ‌العالی)، قم: فقیه اهل‌بیت (علیهم‌ السلام)، 1391.