سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

حکم روزه در سفر

پرسش :

آیا گرفتن روزه‌های قضا، در سفر صحیح است؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، جایز نیست، مگر این که قصد ده روز کرده باشد.[۱]

پی نوشت:
[۱] – امام، نورى و فاضل، تعلیقات على العروه، ج ۲، شرایط صحه الصوم، الخامس؛ صافى، هدایه‌العباد، ج ۱، م ۱۳۵۴؛ تبریزى، سیستانى و وحید، منهاج الصالحین، شرایط صحه‌الصوم؛ بهجت، وسیله النجاه، ج ۱، م ۱۱۴۳ و دفتر: خامنه‌اى.

منبع: آداب و احکام زیارت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گروه اخلاق و عرفان دفتر نشر معارف، 1394.