سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

مسافرت در ماه رمضان

پرسش :

آیا می‌شود در ماه رمضان، برای فرار از روزه مسافرت کرد؟

پاسخ :
همه مراجع: مسافرت کردن در ماه رمضان – هر چند به عنوان فرار از روزه باشد – اشکال ندارد.[۱]
تبصره. طبق نظر آیت‌الله مکارم، کسانی که هر روز رفت و آمد داشته باشند و این برنامه حداقل ۳۰روز ادامه داشته باشد، کثیرالسفر هستند و حتماً در سفر، روزه واجب می‌شود.

پی نوشت:
[۱] – العروه الوثقى، ج ۲، شرایط وجوب الصوم، م ۴ و ۶

منبع: آداب و احکام زیارت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گروه اخلاق و عرفان دفتر نشر معارف، 1394.