سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

پرسش :

«الکل اتیلیک» که از منابع تخمیری، شیمیایی و صنعتی گرفته می شود و در پزشکی و داروسازی به صورت موضعی (زُداینده، خشک کننده، ضدّعفونی کننده) و خوراکی- اعم از این که خوردن آن جنبه ی دارویی داشته باشد؛ مانند: سم زدایی متانول یا به صورت جزیی یا فرعی در یک فرآورده ی مایع دارویی به عنوان حلّال یا محافظ وارد شده باشد- استفاده می شود، با توجّه به این که در تهیه ی مواد اوّلیه در بسیاری از موارد از الکل استفاده می شود، حکم مصرف آن چیست؟

پاسخ :
استفاده از الکل صنعتی که خاصیت مست کنندگی ندارد، اشکال ندارد.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.