پنجشنبه، 23 اسفند 1397

جلب رضایت در امر به معروف و نهی از منکر

پرسش :

وقتی به شخصی امر به معروف و نهی از منکر می کنی، آن شخص مقابل ناراحت می شود، آیا نیاز است که باز او را راضی نگه داشت؟

پاسخ :
در امر به معروف اگر احتمال تأثیر بدهیم باید بیان کنیم اگرچه فرد ناراضی باشد.

منبع: پرسش ها و پاسخ های دانشجویی، دفتر پنجاه و هشتم، امر به معروف و نهی از منکر، تدوین: سیدحسن موسوی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف‏، 1394.