پنجشنبه، 23 اسفند 1397

وجوب امر به معروف

پرسش :

از نظر شرعی امر به کدام یک از معروف ها و نهی از کدام یک از منکرها واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع: در واجبات و محرمات، امر و نهی واجب و در مستحبات و مکروهات، امر و نهی مستحب است.[۱]

پی نوشت:
[۱] – امام و فاضل، توضیح المسائل مراجع، م۲۷۸۶؛ بهجت، توضیح المسائل، امر به معروف؛ نورى، توضیح المسائل، م۲۷۸۴؛ وحید، منهاج الصالحین، ج۲، م۱۲۷۱؛ تبریزى و سیستانى، منهاج‌الصالحین، ج۱، م۱۲۷۱؛ صافى، توضیح المسائل، م۲۸۶۰ و ۲۸۶۱؛ دفتر مکارم و خامنه اى.

​​​​​​​منبع: پرسش ها و پاسخ های دانشجویی، دفتر پنجاه و هشتم، امر به معروف و نهی از منکر، تدوین: سیدحسن موسوی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف‏، 1394.