پنجشنبه، 23 اسفند 1397

نامگذاری مؤسسات یا شرکت ها به نامهای منسوب به ائمه

پرسش :

آیا واژه هاى «رضوى»، «علوى» و مانند آن که منسوب به امام (علیه السلام)  است؛ ولى در حال حاضر نام برخى مؤسسات فرهنگى یا شرکت ها شده است؛ حکم اسم امام (علیه السلام)  را دارد و رعایت احترام آن واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر به قصد اسم مؤسسه یا شرکت باشد، مس آن بدون طهارت اشکال ندارد.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – العروه الوثقى، ج ۱، غایات الوضوء، م ۹ و مکارم، استفتائات، ج ۳، س ۱۲۸ و ۱۲۹

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.