دوشنبه، 23 ارديبهشت 1398

حکم غناخواندن زن در حضور مردان

پرسش :

اگر زن در شب عروسى غنا بخواند، آیا مردان محرم مى توانند به آن گوش فرا دهند؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام سیستانى، صافى و مکارم): اگر باعث تهییج شهوت مرد گردد، جایز نیست (خواه محرم باشد یا نامحرم).

آیت‌اللّه صافى: خیر، استماع آن بر مرد حرام است (خواه محرم باشد یا نامحرم).

آیات عظام سیستانى و مکارم: بنابر احتیاط‌واجب آوازخوانى زن در شب عروسى جایز نیست.

پرسش های مرتبط:

رقص محلى و سنتى چه حکمى دارد؟
رقص زن براى مرد محرم چگونه است؟
حکم رقص زن براى مردان نامحرم چگونه است؟
حکم رقص مرد براى مرد را بیان کنید؟
برگزارى جشن ها و مراسم در دانشگاه که در آن دختر و پسرها مختلط اند، چه حکمى دارد؟
حکم شعبده بازى و تردستى که در مجالس عروسى و مانند آن رایج است، چیست؟
حکم دست زدن در مراسم عروسى چیست؟
استفاده از آهنگ هاى مبتذل (موسیقى حرام)، در مجالس عروسى زنان چه حکمى دارد؟
حکم استفاده از دف و دایره زنگى، در عروسى چیست؟