پنجشنبه، 27 تير 1398

موارد جواز استفاده از اموالی که حکم به استرداد آن شده

پرسش :

آیا از اموالی که حکم به استرداد آنها شده، بنیاد مستضعفان می‌‏تواند برای عایله کسانی که اموال‌شان استرداد شده، در صورت فقر و استحقاق، صرف نماید یا خیر؟ بر فرض جواز چه مقدار می‌‏توان داد؟

پاسخ :
اگر از اموال مردم است باید به صاحبش داده شود و اگر مأیوس از پیدا شدن مالک باشند باید به فقرا صدقه داده شود و چنان‌چه مذکورین فقیر باشند جایز است به آنها بدهند و اگر از اموال عمومی است باید تحت مقررات بنیاد مستضعفین مصرف شود.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390