جمعه، 4 مرداد 1398

رابطه پیامبر با همسران

پرسش :

نقل شده که پیامبر در حضور جمعى از جوانان با همسران خود عشق‌ورزى مى کرد تا بدین طریق پیامبر را الگو قرار داده و الفت و وابستگى زنان به مردان بیشتر شود و از گناه دور شوند، آیا این روایت صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: نقل روایات غیر معتبر که در این مقوله نوعاً در منابع عامّه وجود دارد و از عایشه نقل شده است و مناسب با شأن و منزلت پیامبر اکرم (صلّى الله علیه و آله و سلم) نمى باشد اشکال دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1394.