پنجشنبه، 24 مرداد 1398

عدم احراز بلوغ جانى

پرسش :

اگر در مورد جنایت عمد، بلوغ جانى در زمان جنایت محرز نشده باشد، آیا مدعى مى تواند متهم را پس از بلوغ قَسَم دهد و در صورت نکول او و سپس قَسَم مدعى، ضمان او را ثابت کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: حق سوگند دادن را دارد. و در صورت نکول و ارجاع قَسَم به مدعى و اقدام او به قَسَم، دیه ثابت مى شود، نه قصاص. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.