جمعه، 25 مرداد 1398

اشتباه در نیت عمره تمتع

پرسش :

کسى که وظیفه اش عمره تمتع بوده و لکن به نیت عمره مفرده محرم شده است تکلیف او چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه نظرش این بود که تکلیف خدا را انجام دهد و خیال مى کرد که وظیفه اش عمره مفرده است و یا اشتباهاً بجاى عمره تمتع عمره مفرده به فکرش رسیده و یا به زبان جارى کرده، در همه صور عمره او صحیح است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.