جمعه، 25 مرداد 1398

عامل مضاربه و کار نکردن با پول

پرسش :

براى انجام مضاربه مقدارى پول به شخصى داده ایم پس از چند ماه ادعا مى کند که با پول شما کار نکرده ام و همان پول را به ما پس مى دهد اگر در این چند ماه سودى به ما داده باشد اشکال دارد و آیا قول او پذیرفته مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: قول عامل مضاربه پذیرفته است و اگر سودى را که داده ببخشد اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.