جمعه، 25 مرداد 1398

گرفتن مبلغ مضاربه با اسناد جعلى

پرسش :

اگر با اسناد جعلى، مبلغى را از بانک به عنوان مضاربه دریافت و در کار دیگرى مصرف کند و سودى حاصل شود، این سود متعلق به کیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه بانک پس از اطلاع کار او را تنفیذ کند، سود بر طبق قرارداد، میان دو طرف تقسیم مى شود؛ در غیر این صورت، تمام سود براى بانک است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.