چهارشنبه، 20 شهريور 1398

پوشش انگشتر طلا و حلقه ازدواج توسط بانوان

پرسش :

پوشش انگشتر طلا و حلقه ازدواج توسط بانوان، در صورتى که در معرض دید نامحرم باشد، چگونه است؟

پاسخ :
امام، بهجت، خامنه اى، فاضل و صافى: باید از نامحرم پوشانده شود.1

تبریزى، سیستانى، نورى و مکارم: پوشاندن آن لازم نیست.2

پی نوشت‌ها:
1. امام، استفتائات، ج 3، احکام حجاب، س 36 ؛ محسن، محمودى، مسائل جدید از دیدگاه علما و مراجع تقلید، ج 2، ص 72، قم: انتشارات علمى فرهنگى، 1380 ؛ خامنه اى، استفتاء، س 477.
2. نورى، استفتائات، ج 2، س 669؛ سیستانى، Sistani.org، زینت، ش 4؛ مکارم، استفتائات، ج 1، س 801 و تبریزى، صراط النجاه، ج 2، س 886.

منبع: پرسش‌ها و پاسخ‌هاى برگزیده، حمیدرضا شاکرین؛ نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه‌ها، دفتر نشر معارف، 1384.