پنجشنبه، 21 شهريور 1398

درخواست طلاق بخاطر بد رفتارى شوهر

پرسش :

با شخصى ازدواج کردم و صاحب یک پسر و دختر شدم، لکن به جهت بدرفتارى شوهر درخواست طلاق نمودم. آیا به خاطر آینده ى فرزندان مى توانم بچه ها را نزد خود نگه دارى نمایم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: کوشش کنید طلاق صورت نگیرد در صورت تحقق دختر آنگاه که هفت سالگى خود را تمام کرده پدرش از نظر شرع براى حضانت اولویت دارد، ولى شما مى توانید از طریق تحریک عواطف وارد شوید و رضایت پدر را جلب کنید. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.