پنجشنبه، 21 شهريور 1398

ممانعت زوج از ادامه کار همسر

پرسش :

زوجه با اذن زوج در بیرون منزل شاغل به وکالت دادگسترى است و فاقد هرگونه قرارداد نسبت به ادامه کار مى باشد آیا زوج مى تواند از ادامه اشتغال زوجه ممانعت نماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال هرگاه در متن عقد چنین شرطى نیامده باشد، شوهر مى تواند از اذن خود برگردد در این صورت و ادامه اشتغال مشروع نیست. البته اگر نسبت به موردى تعهد کرده باشد که وکالت او را انجام دهد لازم است تا پایان کار از اذن خود برنگردد، خصوصاً اگر باعث متضرر شدن موکل شود. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.