جمعه، 22 شهريور 1398

حکم شرعی بیلیارد

پرسش :

آیا بازى بیلیارد، قمار است؟ آیا ساختن باشگاه براى بازى بیلیارد جایزاست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: بیلیارد در بسیارى از کشورها به عنوان آلت قمار به کار مى رود، ولى در برخى دیگر، وسیله ى ورزش است. مادامى که در جوامع بشرى از آلت قمار بیرون نیامده است بازى با آن، خواه به صورت بُرد و باخت، خواه بدون آن، جایز نیست. طبعاً ساختن باشگاه ها به این منظور همین حکم را دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.