جمعه، 22 شهريور 1398

درمان وسواس و القائات شیطانى

پرسش :

انجمنى براى درمان وسواس بدین شکل عمل مى کند مثلاً ترس از نجاستى که وجود ندارد را به ترس از واقعیتى دیگر مثل این که نکند شوهر طلاقم دهد تبدیل مى شود و سپس این ترس را تبدیل به ترس از مرگ مى نماید و در نهایت ترس از خدا که همراه با امید است القاء مى شود و بدین وسیله معلولیت روانى را از طریق یاد مرگ درمان کنند آیا این روش با شرع اسلام تطابق دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: این روش در صورتى صحیح است که در طرف ایجاد یأس نکند، بالأخره آیین اسلام آیین تبشیر و تنذیر است، یکى از راهها، دعوت به بى اعتنایى است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.