جمعه، 22 شهريور 1398

سرایت رطوبت از دستشویى به دیوار اتاق

پرسش :

دستشویى در مجاورت اطاق قرار دارد، اکنون متوجه شده ایم که رطوبت دستشویى (توالت) تدریجاً در دیوار اطاق نفوذ کرده، در صورتى که ترشح نداشته باشد با بودن رطوبت صرف مى شود نجس تلقّى کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى:رطوبت آن اگر به حدى نباشد که به چیز دیگر سرایت کند، چیز خشک را که با آن اصابت مى کند نجس نمى کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.