جمعه، 22 شهريور 1398

لکه بینى پس از مصرف قرص براى جلوگیرى از حیض

پرسش :

زنانى که در سفر حج به علّت مصرف دارو نظم ماهانه خود را از دست مى دهند در طى شبانه روز چند بار فقط لکه پر رنگ و احیاناً کم رنگ مى بینند و در بقیه اوقات پاک اند، چه وظیفه اى دارند؟ آیا از نظر اعمالى که مستلزم طهارت است اجتناب نمایند و یا مى توانند جهت اعمال بعدى مبادرت ورزند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه این لکه ها پشت سر هم باشد به طورى که معلوم شود در داخل فرج خون حیض است، محکوم به حیض است و در غیر این صورت محکوم به استحاضه است. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.