جمعه، 22 شهريور 1398

تجاوز لکه بینی از ده روز به مدت طولانى

پرسش :

خانمى داراى عادت عددیه بوده و اکنون بیش از یک سال است حیض او متجاوز از ده روز است آیا هنوز عادت عددیه اش باقى است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه عادت عددیه او در ظرف یک سال داراى صفات حیض بوده و بقیه صفات استحاضه داشته است، عادت عددیه او محفوظ است مگر این که صفات خون در آن ایام کم یا زیاد شود، در این صورت حکم مضطربه را دارد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.