شنبه، 23 شهريور 1398

پدر زرتشتى از پسر مسلمان ارث می برد؟

پرسش :

شخصى فوت نموده است و ابتداءاً پیرو آیین زرتشت بوده و سپس مسلمان شده و داراى دو فرزند و زن مسلمان مى باشد آیا پدر متوفى که هنوز زنده است همچنان پیرو آیین زرتشت است از مسلمان ارث مى برد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: فقط وارث مسلمان ارث مى برد ولى در عین حال اگر مال زیادى به ارث گذاشته است چیزى به جد(پدر متوفى) بدهند شاید سبب ترغیب او به اسلام شوند اگر قبل از قسمت اموال مسلمان شود مانند دیگر وارثان ارث مى برد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.