شنبه، 23 شهريور 1398

فوت زن و ارث بردن شوهر از تمام اموال و وجود وارث دیگر

پرسش :

زنى فوت نموده و تنها وارث او همسرش بوده که مال را منحصراً به عنوان تنها وارث تصاحب کرده بود که پس از مدتى شخصى از پسر عموهاى او که در جاى دیگر بود آمده و ادعاى وراثت مى کند اکنون وظیفه شوهر که از زن خود ارث برده چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى:در فرض سوال، مرد نصف مال را ارث مى برد و بقیه به پسر عموى زن مى رسد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.