شنبه، 23 شهريور 1398

وجود حایل بین زنان و مردان در نماز

پرسش :

در ایوان زنانه که تنها با یک پنجره به فضاى مسجد اتصال دارد و نمازها را به امامت پیش نماز آن مسجد مى خوانند، آیا موازى بودن صفوف زنان در ایوان با صفوف مردان در کف مسجد ضرورت دارد؟ و یا معیار تنها عدم تقدم بر امام است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: حایل میان مردان و زنان اشکال ندارد به شرط اینکه زنان بتوانند از امام متابعت کنند و براى حفظ اتصال باید از مردها جلوتر نباشند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.