شنبه، 23 شهريور 1398

یک نماز در مقابل نماز قضا

پرسش :

در سالهاى اخیر حدیثى را در برگه هاى کوچکى از امیر مومنان علیه السلام پخش کرده اند مبنى بر اینکه هر کس این نماز را که چهار رکعت است به دو سلام با کیفیت ویژه اى بجا آورد اگر تعدادى نماز قضاء در ذمّه داشته و مقدار آن را نداند با خواندن این نماز با کیفیت یاد شده ذمّه او برى خواهد شد آیا صحت دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: این روایت مورد پذیرش فقها نیست. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.