يکشنبه، 24 شهريور 1398

امساک در سفر و بازگشت قبل از ظهر

پرسش :

اگر بنده حقیر از اوّل شب قصد سفر فردا در ماه رمضان داشته باشم با اینکه در نظر دارم که امکاناً تا ظهر برگشته و روزه ام را ادامه دهم، بنظر حضرت عالى چه وظیفه اى دارم، آیا باید نیت روزه نکنم و بعد از برگشتن به وطن قصد روزه نمایم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه با همان شرایط پیش از ظهر برگردد و افطار نکرده باشد روزه او صحیح است و در مدت سفر امساک کافى است و نیت روزه نباید داشته باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​