يکشنبه، 24 شهريور 1398

حکم فرو رفتن روزه دار به زیر آب

پرسش :

زیردریایى یا فرو رفتن غواص که با کلاه مخصوص وارد آب مى شود روزه را باطل مى کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه کسى در زیردریایى باشد و آن زیر آب فرو رود روزه باطل نمى شود ولى هر چیزى که به سر بچسبد و بپوشاند فرو رفتن با آن در آب خلاف احتیاط است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​