يکشنبه، 24 شهريور 1398

سفر در هنگام انجام کفاره روزه و بازگشت قبل از ظهر

پرسش :

با توجه به اینکه در کفّاره روزه، 31 روز باید پشت سر هم باشد. مکلّف مى تواند در اثناى این مدت پیش از ظهر سفرکند و تا اذان ظهر به وطن برگردد، با ملاحظه اینکه در ساعاتى که مسافر است قهراً روزه دار نخواهد بود.

پاسخ :
بسمه تعالى: حکم ماه رمضان را دارد اگر پیش از ظهر برگردد و امساک کند یک روز روزه حساب مى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​