يکشنبه، 24 شهريور 1398

واقع شدن ایام نذر به روزه گرفتن با رمضان

پرسش :

شخصى نذر شرعى نموده است که چند ماه پشت سر هم چه در سفر و چه در وطن روزه بگیرد اکنون متوجه مى شود ایام نذر او با ماه رمضان مصادف شده است.آیا با اینکه شخص در ایام ماه مبارک در سفر خواهد بود روزه بگیرد یا نه؟ و اگر باید روزه بگیرد با ملاحظه اینکه در شهر صیام است، چگونه به غیر نیت رمضان نیت کند و اگر افطار کند به نذر خود عمل نکرده است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در ماه رمضان هیچ نوع روزه غیر از روزه ماه رمضان پذیرفته نمى شود هر چند با نذر باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​