يکشنبه، 24 شهريور 1398

استعفاى وکیل و بقاى اذن موکل

پرسش :

اگر وکیل استعفا کند آیا وکیل مى تواند با بقاء اذن موکل عمل را انجام دهد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه موکل از اذن خود برنگشته، کلیه اعمال او صحیح است زیرا صحت تصرف فرع اذن مالک است ولى از آنجا که با فسخ عقد وکالت حالت اجنبى پیدا مى کند، طبعاً عمل او تبرعى خواهد بود و مستحق اجرت نخواهد گشت. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390