يکشنبه، 24 شهريور 1398

وکالت در طلاق و انجام طلاق مبارات

پرسش :

اگر زوج به زوجه وکالت در طلاق دهد و زوجه خود را مطلقه به طلاق مبارات نماید در حالى که در وکالت نامه قبول زوجه بذل مهریه را از طرف شوهر قید نشده باشد آیا طلاق صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در این نوع وکالتها معمولاً مقصود، طلاق خلعى یا مبارات است نه طلاق رجعى؛ زیرا طلاق رجعى غرض زوجه را تأمین نمى کند و اما این که وکالت نامه پذیرش زوجه از طرف زوج نسبت به مهریه نیامده مشکلى ندارد زیرا وکالت در طلاق خلعى و مبارات ملازم وکالت زن در پذیرش مهریه از طرف زوج است. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.