يکشنبه، 24 شهريور 1398

عدم توانایى بر نزدیکى

پرسش :

دخترى پس از ازدواج متوجه مى شود که زوج قادر به نزدیکى نیست آیا دختر مى تواند عقد را فسخ و مطالبه مهریه نماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: معمولاً در این موارد باید یکسال پس از رجوع به دادگاه صبر کنند شاید در این مدت مانع مرتفع گردد ولى اگر یقین دارند که قابل علاج نیست زن مى تواند به اذن قاضى دادگاه خانواده، عقد را فسخ کند و نصف مهریه را بگیرد و اگر زن در خانه شوهر است مستحق نفقه مى باشد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.