يکشنبه، 24 شهريور 1398

شروط در دفترچه عقدنامه

پرسش :

چنانچه مستحضر هستید در عقد نامه هایى که در مجالس عقد توسط آقایان بر دختران طرح مى شود شروطى مندرج است که پیش از اجراى عقد همه آن شروط به طرفین خوانده مى شود، آیا التزام به این شروط و نفس این شروط شرعاً جایز است یا نه؟

پاسخ :
بسمه تعالى: برخى از این شروط پیش ما اشکال دارد مانند مشارکت در درآمد، هنگام طلاق. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.