دوشنبه، 25 شهريور 1398

تخلف از پرداخت قسط خرید

پرسش :

اگر سازمانى اقدام به ساخت مسکن نماید و از متقاضیان مى خواهد که در مدت مشخص مبلغى را به حساب سازمان واریز کنند ولکن برخى به تعهدات خود عمل نکرده و موجب کندى در کار و بروز خسارت شوند آیا هیاًت مدیره سازمان مى تواند مبالغى را به عنوان خسارت و جریمه از اعضاء متخلف بگیرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: راه حل شرعى این است که در قرارداد پیش بینى کنند اگر کسى در پرداخت قسط تأخیر معتنابهى کرد هیأت مدیره حق دارد به عنوان وکیل سهم او را بفروشد و قیمت آن را به صاحبش برگرداند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​