دوشنبه، 25 شهريور 1398

تصرف در کالا با داشتن خیار عیب

پرسش :

آیا در خیار عیب، هرگونه تغییر یا تصرفى موجب سقوط حق رد است یا تصرف و تغییرى که موجب نقص مالیت یا کاهش رغبت شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هر نوع تصرفى که مایه تغییر در عین یا بیان کننده رضایت به معامله باشد مسقط خیار رد است و طرف مى تواند ارش بگیرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​