سه‌شنبه، 26 شهريور 1398

صلح اموال محکوم به قصاص به مادرش

پرسش :

شخصى محکوم به قصاص نفس شده است و 15 روز قبل از قصاص صلح نامه اى تنظیم و تمامى اموال را به مادرش صلح مى ناید و پس از اجراى قصاص صلح نامه به دست مادر رسیده است و آن را امضاء کرده است آیا صلح نامه صحیح و قابل إجرا است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه مادر قبل از قصاص از مصالحه نامه اطلاع داشته و آن را پذیرفته باشد و لو پس از قصاص امضاء کند اموال از آن مادر است و در غیر این صورت اموال براى همه ورثه است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.