چهارشنبه، 27 شهريور 1398

تمکین مشروط به منزل مستقل

پرسش :

آیا زوجه مى تواند تمکین را مشروط به داشتن منزل مستقل کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه در ضمن عقد، داشتن منزل مستقل شرط نشده، زوجه حق اعتراض ندارد، آنچه که لازم است منزل در شأن زوجه تهیه کند ملکى یا استیجارى، مشاع یا غیرمشاع، در صورت فراهم نمودن چنین منزلى عدم تمکین او حکم ناشزه را دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.