پنجشنبه، 28 شهريور 1398

تصرف در پول نذرى قبل از فرا رسیدن موعد عمل به نذر

پرسش :

در صورتى که پول معین نذر شده است که در ماه محرم در هیأت عزادارى مصرف شود آیا مى تواند براى مدت کوتاه در آن تصرف کند مثلا به فردى قرض دهد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: پولى که مشخص شده باید در مورد نذر مصرف شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.